Pro Transport është kompani transportuese e cila është themeluar për të udhëhequr dhe ofruar linjat e nevojshme që mungojnë në cilësinë totale të shërbimeve për të plotësuar hendekun e krijuar në tregun kosovar dhe të regjionit ne sektorine transportit të mallrave dhe logjistikës.
Shpejt, sigurt, thjeshtë ...
Transport Tokësor

Transport tokësor të plotë dhe parcial nga të gjitha vendet e rajonit dhe Evropës për Kosovë...

Më Shumë
Transport Detar

Transport detar parcial (LCL) dhe komplet (FTL) nga Lindja e Largët, Shtetet e Bashkuara të Amerikës ...

Më Shumë
Logjistikë

Shërbime dhe projekte të logjistikës në periudha afatshkurtëra dhe afatgjata brenda vendit dhe rajonit...

Më Shumë

Rreth Nesh

Prezenca jonë ndërkombëtare, përvoja, kompetencat dhe rrjeti ynë na lejon të bëjmë dërgesa lokale, rajonale dhe ndërkombëtare me kualitet të lartë të shërbimit dhe me çmime konkurruese të tregut. Misioni ynë është ofrimi i shërbimeve të besueshme dhe kualitative në mënyrë që të fuqizojmë biznesin e klientëve dhe perspektivat e tyre zhvillimore.

TË GJITHA SHËRBIMET

Pro Transport ofron edhe këto shërbime:
TRANSPORTE DETARE PARCIALE Me Shume
LOGJISTIKË BRENDA KOSOVËS Me Shume
DEPO DOGANORE DHE TERMINALI NË KOSOVË Me Shume
DEPO DOGANORE NË SLLOVENI Me Shume
EKSPORTET Me Shume
SIGURIMI I MALLRAVE Me Shume

Partnerët

NJOFTIME - LAJME

KONTAKTI