PRO Transport tash edhe me Transport Ajror

Mund t’ju ofrojme transportin e ngarkesave tuaja me ajėr nga dhe per cdo vend. Nese ju jeni duke transportuar ngarkese nga njera ane e vendit ne anen tjeter, pertej kufirit ose perqark botes ne nė bashkepunim me partneret tane mund tju ofrojme nje zgjidhje te transportit ajror e cila perputhet me nevojat tuaja. Bejme monitorimin e ngarkesave tuaja door to door nga vendi I origjines deri ne destinimin finalė. Ofrojme transport te kombinuar( ajror + tokesor) ose ( LCL transport detare + tokesor) per ti ofruar klientit shumellojshmeri zgjedhje ne llojet e transporti, reduktimin e kostove dhe kohes tranzite. Per informacion Hubi yne eshte ne Ljubljana/SLO.

KONTAKTI